ANTWERPEN, PARK SPOOR NOORD | ZATERDAG 5 MEI 2018

HET GROOTSTE TEAMFESTIVAL OP DE PLANEET

Boek nu je team van 5 tot 7 personen met vroegboekkorting! 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

WAT IS DE HERCULES TROPHY?

De eerste editie van de Antwerpse Hercules Trophy ging door op 20 mei 2016 i.s.m. Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, Stad Antwerpen, Made in Antwerpen en Antwerp Giants. Het was meteen een hit!  

Op 20 mei 2017 organiseerden we de tweede editie. Teams van alle achtergronden en mogelijke sectoren, gingen de strijd aan in 12 unieke uitdagingen. En of het een succes was!  

Ook in 2018 hoef je geen atleet te zijn om mee te doen. Lekker eten en drinken, entertainment, teambuilding, networking, awards, opening ceremonie, after-party... het zit er allemaal in. En dat tegen onklopbare prijzen

WAAROM MEEDOEN?

Voor iedereen

VOOR IEDEREEN

Het enige event ter wereld waar supersportievelingen én sofasurfers helemaal hun draai vinden. Het aantal teamleden bepaalt de intensiteit!

Onvergetelijk

ONVERGETELIJK

Jij en je collega's zullen nog dagen napraten en herinneringen ophalen aan jullie deelname. Dat staat nu al vast!

Elk budget

ELK BUDGET

De Hercules Trophy duur? Zonder twijfel het grootste misverstand dat er bestaat! De prijs bepaal je zelf en je kan al deelnemen vanaf 50 eur per persoon.

Uniek

UNIEK

De Hercules Trophy is een uniek en internationaal concept, waarin je zelf bepaalt uit hoeveel personen de teams bestaan. De 12 ludieke labours, daar zorgen wij voor.

Camaraderie

CAMARADERIE

Wat is er nu zo straf aan dat Herculeaans DNA? De kracht van verbinding! Camaraderie ervaar je pas echt wanneer je deelneemt.

Gemak

GEMAK

Zelf geen tijd om een teambuilding in elkaar te steken en al helemaal geen zin in het werk dat daarbij komt kijken? Ons IT-platform doet al het werk voor jou en ook de communicatie verzorgen wij!

Coolest Team Competitie

ONLINE COMPETITIE

De competitie begint zodra je je inschrijft: pas je online teamprofiel aan en overtref je tegenstanders in de Coolest Team competitie door supporters te zoeken en daag hen uit. 

Bedrijfspagina

BEDRIJFSPAGINA

We boosten bovendien ook je Employer Branding! Zodra je je bedrijf inschrijft, maken we een bedrijfspagina aan waar onder meer de resultaten van al je teams op komen te staan.

VOOR ELK WAT WILS

Veel organisaties van VZW's en sportclubs over kmo's & multinationals zijn op zoek naar een betaalbare totaaloplossing om hun medewerkers te bedanken en willen graag eens iets anders. Op de Hercules Trophy bundelen ze hun krachten om jong en oud een topbeleving te bieden. 

Teambuilding

TEAMBUILDING

12 challenges. Teams van 5 tot 7 leden, megaveel fun. Schrijf de actieve collega's in voor de onvergetelijke Hercules Trophy. Geen atletische conditie vereist! 

Jeugd

JEUGD

Kinderen van verschillende leeftijden voelen zich Herculeaans op de Hercules Kids. Dé manier om te scoren als ouder!

APB Sport

SUPPORTERS

Ontspanning voor iedereen. Geniet van de unieke sfeer en moedig je collega's aan. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Party

ENTERTAINMENT

Buscemi, Regi, DJ Wout, Nexuz, Mystique, Makasi, Megamen, Bastin, Steve Tielens e.a. waren al van de partij. MC's Ben Roelants en Carlito heten je welkom.

CEO Pétanque

NETWORKING

Netwerk met andere bedrijven en bekende Herculeanen in de Ambassadors Club op het "wereldkampioenschap CEO Petanque". Laat je verwennen met hapjes van een topchef.

Food & Drinks

FOOD EN DRINKS

Prachtige outdoor meubels, fruitstandjes, allerhande bars, snelle en uitstekende BBQ. Genieten is het woord!

De Nekker

BIJZONDERE LOCATIE

Zonder meer het mooiste domein van België met een schitterend zicht op het Nekker water. De centrale locatie, ruime parkings en de verzorgde infrastructuur bezorgen je meteen een "thuis" gevoel.

Company Area

JE EIGEN ZONE

Je kan kiezen voor free seating, maar je kan je ervaring verbeteren door eigen gereserveerde tafels of volledig exclusieve omgevingen met aangepaste hospitality voor al je genodigden. 

Eindelijk kan je genieten van een vlekkeloze organisatie in een unieke atmosfeer, samen met duizenden andere fans. En dat allemaal aan een kost waarvoor je het zelf nooit zou kunnen organiseren.

ONS AANBOD

Budget

BUDGET

Op zoek naar een fantastische teambuilding voor je vriendengroep of de medewerkers van je VZW, sportclub, start-up,... maar beschik je slechts over een beperkt budget? Geen probleem! Kies voor de budgetoptie en doe mee vanaf €50 per persoon.  

 

Bedrijfsteam

BEDRIJFSTEAM

Van je actieve collega's een hecht(er) team maken, dat kan je al vanaf 90 eur per persoon. Seating is vrij beschikbaar.

Tafel

BEDRIJFSTEAM +

Je collega's belonen voor al hun harde werk? Kies voor de bedrijfsteam + formule en ze beschikken over hun eigen gereserveerde tafel mét jouw logo. Beschikbaar vanaf 110 eur per persoon.

Company zone

BEDRIJFSTEAM EN ZONE

Een eigen zone voor al je deelnemers en supporters, dat kan perfect. We zorgen voor high-end meubilair en een geweldige inkleding, zodat je er ook zonder zorgen klanten kunt ontvangen. Een eigen zone heb je al vanaf 130 eur per persoon.

Sponsor

SPONSOR

Bovenop je deelnemende teams en eigen zone, ook je merknaam verbinden aan de unieke Herculeaanse vibe? Vanaf 170 eur per persoon, rebranden we één van de 12 Herculeaanse labours met jouw branding! Online wordt je logo bovendien overal meegenomen. 

UNIEKE LOCATIE

Park Spoor Noord

Loods Park Spoor Noord

Damplein 1, 2060 Antwerpen

Parking, speeltuinen, water, evenementenweide en een mooie infrastructuur met een urban vibe. We bouwen ons dorp in de retro Loods zodat we lekker droog blijven ingeval van slecht weer. Vermijd files en kom met de fiets, tram of bus naar Park Spoor Noord! Klik hier voor de mobiliteitsinfo.

Meer over Park Spoor Noord.  

AGENDA

De concrete dagplanning wordt verder gedetailleerd naarmate de Hercules Trophy nadert. 

Algemene agenda (5 mei 2018)

08.00-09.00: Welkom, Registratie en ontbijt van Hercules teams 

09.00-18.00: Hercules Trophy competitie 

16.00-18.00: "Wereldkampioenschap" CxO Pétanque in de Ambassadors Club 

18.00-20.00: Aperitief en barbecue diner 

20.00-20:30: Prijsuitreiking 

20.30-00.00: After-Party

Vul snel onderstaande informatie in en we geven je een seintje