GEEL, MARKT | ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2017

LADIES GAMES GEEL

 Boek nu je team van 4 vriendinnen!


-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

WAT ZIJN DE LADIES GAMES?

De Ladies Games zijn een belevingsconcept voor vrouwen vanaf 16 jaar, georganiseerd door Flair, Libelle en Hercules Projects. Verwacht je aan een fun dagje met 6 actieve, ludieke battles tussen dames, ondersteund door knappe hunks. Een team bestaat uit 4 vriendinnen. En het leuke nieuws is: je hoeft niet sportief te zijn om mee te doen. Elke editie wordt afgesloten met een après-battle party met DJ's. Als kers op de taart is er een super prijzenpot. Klaar voor een stevige portie girlpower?

HET CONCEPT

In 2016 organiseerden we voor het eerst de Flair Games in 5 Vlaamse steden. Wegens het overdonderende succes breiden we dit jaar uit naar 8 steden en schaart ook Libelle zich achter het concept. De Flair Games werden dus omgedoopt naar Ladies Games. Dit is wat je zoal kan verwachten!

Teams van 4

TEAMS VAN 4

De teams bestaan uit 4 dames van alle leeftijden. Nodig je ma uit, of beter nog: daag haar en haar vriendinnen uit en laat zien welke generatie over de meeste power beschikt!

6 SUPER BATTLES

De battles zijn volledig op maat van actieve, toffe madammen. Een combinatie van stoere challenges, maar onderschat ook de creativiteit en brains niet...

Bezoekers

BEZOEKERS

Supporters maken het verschil. Breng je vriend, man, bomma, kinderen mee, zodat ze jouw team naar de overwinning kunnen roepen. Ook voor hen wordt het een bijzondere belevenis.

Geen conditie vereist

GEEN CONDITIE NODIG

Het zijn niet de sportiefste teams die de competitie winnen, maar de teams die het best samenwerken en inspelen op elkaars sterktes. Vriendschap op zijn best! 

Hunk

HUNKS

Twijfel je of je over genoeg kwaliteiten beschikt om mee te doen? Geen nood. Je team wordt begeleid door een bende knapperds, de onweerstaanbare hunks die je bijstaan bij elke battle.

Halve dag

HALVE DAG

We beginnen in de namiddag. Je kan de Ladies Games dus perfect combineren met je drukke weekendprogramma en gaat zo lang door als jullie dat zelf willen. 

Vrijgezellen uitje

VRIJGEZELLEN FEESTJE

Ben je op zoek naar een originele vrijgezellen party? Dan zijn de Ladies Games ideaal. Geen outfit is ons te fout. Laat het ons weten en we zetten de bruid to be in de bloemetjes.

Bij jou in de buurt

IN JOUW BUURT

De Ladies Games gaan door in 8 verschillende steden doorheen het land. Zo hoef je niet te ver te rijden. Lekker handig want makkelijk bereikbaar.

6 BATTLES OM "U" TEGEN TE ZEGGEN

Voor al wie houdt van teamwerk, actief zijn en fun beleven met de vriendinnen. De 6 battles zijn zeer verschillend en bieden voor elk wat wils. Lekker stoer, maar toch vrouwelijk. Moet kunnen, toch?

Waiters Race

BUTLER SERVICE NOW i.s.m. PARTY RENT

Stihl Battle

BALLS IN THE AIR i.s.m. STIHL

SHAPE THAT BODY

Ladies Run

LADIES OBSTACLE RUN i.s.m. V-FORMATION

C&A Dress To Impress

DRESS TO IMPRESS i.s.m. C&A

Car Pulling

GET THIS CAR STARTED i.s.m. AERTS TRUCKS

PROGRAMMA

Je eigen teamplanning kan je terugvinden in je team pagina in de week voor de Ladies Games. Je kan bovendien je online team pagina helemaal personaliseren en zo de prijs voor coolste team wegkapen!

Algemene agenda (30 september 2017)

13.30: Aankomst en team registratie 

14.30: Hersenbrekertje 

14.45: Warm up & opening 

15.00: Let’s battle x 3

16.30: Pauze...even op adem komen en hydrateren

17.00: Let’s battle x 3

18.30: Après battle party met drinks & food trucks

20.00: Prijsuitreiking

UNIEKE LOCATIE

Markt, Geel

Markt, 2440 Geel

De girlpower van jou en je vriendinnen onweerlegbaar bewijzen, dat doe je op de Markt in Geel! 

Ook de Ladies Games village vind je op de Markt, pal in het centrum van de stad. Sommige battles gaan daarnaast door op de aangrenzende Havenmarkt. Onze crew en signalisatie tonen je de weg!  

Meer over de Markt

VERSCHILLENDE FORMULES

SILVER

Deelname

Goodie bag

€30 per persoon

a

a

a

a

GOLD

Deelname

Gereserveerde tafel

2 drankjes

Goodie bag

Mystery gift

€40 per persoon

a

DIAMOND

Deelname

Gereserveerde tafel

2 flessen cava per team

Goodie bag

Mini Flair/Libelle abonnement 

Mystery gift

€60 per persoon

ORGANISATOREN & SPONSORS

Hercules Projects
Flair
libelle logo
c&a sponsorlogo
Stihl
ladies games logo

Vul hier je gegevens in en we nemen contact met je op!